webdesign

Stichting IPRC

Wij zijn erg te spreken over Rubin! We hebben alles uit handen gegeven aan Rouda, en waren zeer verast hoe hij de website gemaakt heeft. Bij een verandering die plaats moet vinden, word dit direct aangepast. Rubin denkt mee, komt zelf met leuke ideeen en dat is geweldig! Hij betrekt zich helemaal bij het doel wat er is waarvoor er een website moet komen. Rubin, wij zijn super trots op jou en hoe je je ingezet hebt en nog steeds doet voor stichting IPRC! Wij raden daarom Rouda van harte aan!!

link Bekijk website
webdesign

Doemijntuin

Doemijntuin.nl was verouderd en moest nodig vernieuwd worden. Toen kwam Rouda te hulp. In een korte tijd is er weer een mooie frisse site van gemaakt. Door de goede communicatie en advies die geboden wordt is het fijn samenwerken en dat voor een zeer scherpe prijs. Dik tevreden dus!

link Bekijk website
webdesign & webdevelopment

De piramide

link Bekijk website
webdesign

Bedrijfskleding ZHZ

Na een periode van nauwe samenwerking, hebben wij de site die we voor ogen hadden. Prettig om met Rubin stapje voor stapje de site te ontvouwen. Ze zijn goed bereikbaar, en geven gedegen advies. Roelf Bloemendal eigenaar van Bedrijfskleding ZHZ.

link Bekijk website
webdesign

Interheat

"Rubin is gedreven en zeer flexibel, hij stelt goed vragen en reageert accuraat. Door zijn inzet, behoren mijn zorgen en problemen met digitale issues tot het verleden."

link Bekijk website
webdesign

Basoskihealth

"Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Wat wij vooral aangenaam vonden was de snelle werkwijze van Rubin. Daarbij konden en kunnen wij altijd met vragen bij hem terecht."

link Bekijk website

Rubin Nederlof

Oprichter

"Never give up on whatever you want to do!"